Your Title Your Title

Terras en Tuingereedschap

Bosmaaiers

Over de Ikra Bosmaaier: Aandrijving van een bosmaaier gebeurt elektrisch of op benzine. Ook wordt een Ikra bosmaaier voor meerdere functies geschikt gemaakt, dit kan door een bosmaaier uit te rusten met verwisselbare koppen. Een kop met 2 nylondraden of een kop met metalen klepels, ook is er een kop met een kettingzaag, gemakkelijk aan te koppelen voor het zwaardere snoeiwerk zoals het snoeien van bomen.

Voorbeelden keuze bosmaaier: Heeft u een niet te groot perceel of tuin te onderhouden en is er overal waar u wilt werken binnen redelijk bereik een 230V aansluiting aanwezig dan is een elektrisch apparaat een goede keus, uw snoer uitrollen en aan de slag! Voor grotere percelen gaat een verlengsnoer tegen u werken, het is tekort of u moet het snoer steeds verleggen. Dan is het verstandig een apparaat met benzinemoter te kiezen.

Bosmaaiers hebben in vergelijk met grastrimmers veel meer kracht en zijn meer bedoeld voor het trimmen van ruigere oppervlakten rondom bomen, tussen struiken en voor slootkanten. De FES 1000 (Elektrisch) is een nieuw ontworpen lichte bosmaaier uit de Flexo Trim serie, met gebogen steel, ideaal voor ook slootkanten, met ruiger gras en brandnetels. Deze bosmaaier heeft een kop met dikke 2 nylon draden. De FES 1000 SB (Elektrisch) met rechte steel en een brede handgreep heeft naast de kop met de 2 nylon draden voor gras ook een 3 tands mes, geschikt voor het zwaardere werk zoals het maaien van dikker opslag als braamstruiken. Een mes is niet geschikt voor gras.

De BT 25 (Benzine) is vergelijkbaar met de FES 1000 maar nu met benzinemotor, deze heeft ook een gebogen steel en met kop met 2 nylondraden. Voor grotere oppervlakten en meer ruigere te maaien grassen en/of onkruid is een benzine bosmaaier met o.a. een mes aan te raden zoals de '2 in 1' BF 43 (Benzine). Bij deze bosmaaier en bij de lichtere BF 25 worden ook de snel verwisselbare koppen met 2 nylon draden en met metalen messen meegeleverd.

Wanneer u een bosmaaier wilt met ook een (snoei)kettingzaag als kop dan adviseren wij u de IBKH 33  (Benzine), deze veel verkochte bosmaaier is multi-functioneel en wordt geleverd met extra verlengstuk en 4 verwisselbare koppen. Een 3 tands mes, een draadkop met 2 nylondraden, een snoeizaag en een heggenschaar.

Ikra geeft op al haar tuingereedschap standaard 2 jaar garantie. Uitgezonderd de nieuwe exclusieve 'Flexo Trim' lijn en het Lamborghini tuingereedschap, hierop geeft Ikra respectievelijk 3 jaar en 5 jaar garantie!

Voor verdere vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon. Graag helpen wij u verder!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina