Your Title Your Title

Terras en Tuingereedschap

IKRA staat met het Terras- en Tuingereedschap voor de kwaliteit van haar producten en geeft u standaard 2 jaar garantie op een product. Voor de in 2013 geïntroduceerde 'Flexo Trim' lijn geldt een garantietermijn van 3 jaar. De LAMBORGHINI producten worden verkocht inclusief een garantietermijn van 5 jaar! Om voor deze 5 jaar in aanmerking te komen kunt u na aankoop en levering van het product op onze site een registratie invoeren.   (Na registratie - uit te voeren binnen 3 weken na aankoop - start automatisch de 5 jaar garantie).

Bij het door u bestelde Ikra tuingereedschap wordt een pakbon meegeleverd, deze pakbon is tevens uw garantiebewijs, de datum genoemd op deze orderbon is de ingangsdatum van de garantietermijn. (Bij Lamborghini geldt de startdatum zoals hierboven aangegeven).

Verlengen Lamborghini Garantietermijn

Klik HIER om uw garantietermijn voor uw Ikra Lamborghini tuingereedschap te verlengen van standaard 2 jaar naar 5 jaar. Noteer voor u dit gaat uitvoeren eerst het typenummer van uw product, het serienummer van uw product en het serienummer van het meegeleverde 'Certificaat van echtheid'. Voer op de site alleen de verplichte velden in, gemarkeerd met een rode ster, klik daarna op de knop 'Send my Registration'.

Standaard is de mogelijkheid van 14 dagen bedenktijd over uw aankoop, binnen deze termijn beginnend vanaf de levering kunt u het product aan ons retourneren en zullen wij u het aankoopbedrag crediteren. Neem voor de retourprocedure contact met ons op. 

Wanneer er zich bij uw apparaat een probleem voordoet, binnen of buiten de garantie moet u als klant daarbij goed geholpen worden. Hiervoor hebben wij een samenwerkingsverband opgezet met de firma Mulder Techniek. Deze firma heeft de productkennis in huis en is specialist in het repareren van o.a. IKRA en LAMBORGHINI tuingereedschappen.
Binnen de garantietermijn kunt u na het verkrijgen van een reparatienummer uw product opsturen.

Voor vragen over service en/of garantie en voor het opvragen of bestellen van onderdelen voor Ikra tuingereedschap kunt ons benaderen via de (contact) gegevens. Ook kunt u via onderstaande gegevens direct contact opnemen met een medewerker van Mulder Techniek.

MULDER TECHNIEK
Noorderkijl 1
9571 AR Tweede Exloërmond
Telefoon: 0599 745024
Email: info@muldertechniek.nl