Your Title Your Title

Terras en Tuingereedschap

Grastrimmers

Over de Ikra Grastrimmer: Een compleet assortiment tuingereedschap waaronder grastrimmers wordt door Ikra gefabriceerd en nu ook via deze webwinkel in Nederland verkocht. De Ikra grastrimmers hebben veel verstelmogelijkheden en zijn zo voor iedereen gemakkelijk in gebruik. De grastrimmer is bijvoorbeeld verstelbaar voor gebruik als kantensnijder. Voor de aandrijving van een grastrimmer heeft u de keus uit elektrisch aangedreven of een grastrimmer met aandrijving door een Lithium-ion accu. Deze krachtige accu's hebben geen zogenaamd 'geheugeneffect' en kunnen dus op elk moment steeds weer opgeladen worden. Ook een groot voordeel hierbij is het werken zonder snoer en daardoor ook snel en gemakkelijk in gebruik.

Alle elektrische grastrimmers hebben 2 nylondraden, een groot voordeel t.o.v. veel andere merken welke maar met 1 draad werken. 'Tap en Go': even met de grastrimmer op de grond drukken en er wordt weer nylondraad aangevoerd. De grastrimmer volgens het laatste Ikra design, de 1530 DVTC (Elektrisch) heeft zelfs een automatisch draadaanvoersysteem en als extra een kunststof mes, deze is ideaal voor gebruik bij dikkere grassoorten en/of onkruid (TwinCut systeem). Ook het vermogen en design van de grastrimmer spelen een rol, de vermogens lopen uiteen van 350 Watt t/m 700 Watt. Afhankelijk van de te trimmen afstanden en de aanwezige grashoeveelheid en/of dikkere grassen/onkruid kiest u voor een grastrimmer met een kleiner of groter vermogen.

Ikra geeft op al haar tuingereedschap standaard 2 jaar garantie. Uitgezonderd de nieuwe exclusieve 'Flexo Trim' lijn en het Lamborghini tuingereedschap, hierop geeft Ikra respectievelijk 3 jaar en 5 jaar garantie!

Voor verdere vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon. Graag helpen wij u verder!

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina