Your Title Your Title

Terras en Tuingereedschap

Heggenscharen

Over de Ikra heggenschaar: Ikra produceert een compleet assortiment tuingereedschap waaronder heggenscharen, niet alleen de bekende elektrische heggenschaar maar ook een heggenschaar met accu aandrijving of met benzinemotor. De juiste heggenschaar kan geselecteerd worden op basis van kracht (vermogen motor) en op snijdiameter (dunnere, dikkere takken), ook het aantal snijbewegingen per minuut kan van belang zijn.

Voorbeelden keuze heggenschaar: Voor het fijnere snoeiwerk zoals Buxus, Coniferen, Liguster kunnen wij u de HS 1516 D heggenschaar aanbevelen, een echte allround heggenschaar met krachtige 500W motor, naar links of rechts te verstellen handgreep, veel snijbewegingen en een snijdiameter tot 20 mm. Voor het zwaardere snoeiwerk zoals beukenhagen, Taxus en Laurier is de HSD 700 Profi heggenschaar een goede keus, veel vermogen, niet teveel snijbewegingen maar wel een snijdiameter tot 29mm. Voor de hogere hagen kunt u de THS 500 heggenschaar gebruiken, deze heeft een instelbaar maximaal bereik vanuit de hand tot 4,5 m en de schaar kan in diverse standen tot een hoek van 90 gr. versteld worden. Voor de versie met accu aandrijving hiervan kunt u kiezen voor de Flexo Trim ATHS 2440 LI-24V heggenschaar. Als u een lichtgewicht heggenschaar zoekt is de Flexo Trim FHS 1555 de juiste keuze.

Nieuw in het assortiment is de 'Flexo Trim' lijn! Een lijn in een exclusieve nieuwe kleurstelling, hierbij zijn ook nieuwe heggenscharen op sterke Lithium 24 Volt accu aandrijving, al of niet uitschuifbaar! Met een werktijd op een volle accu tot 85 minuten!

Ikra geeft op al haar tuingereedschap standaard 2 jaar garantie. Uitgezonderd de nieuwe exclusieve 'Flexo Trim' lijn en het Lamborghini tuingereedschap, hierop geeft Ikra respectievelijk 3 jaar en 5 jaar garantie!

Voor verdere vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon. Graag helpen wij u verder!

12 artikel(en)

per pagina

12 artikel(en)

per pagina