Your Title Your Title

Terras en Tuingereedschap

Kettingzagen

Over de Ikra Kettingzaag: Ikra produceert en verkoopt een compleet assortiment tuingereedschap waaronder ook kettingzagen. U kunt kiezen uit een kettingzaag die elektrisch wordt aangedreven of voor een kettingzaag met aandrijving op een benzinemotor. Daarnaast kunt u kiezen voor het vermogen en daaraan gerelateerd de lengte van het zwaard.

Wanneer u de machine niet veel gebruikt en alleen in eigen tuin dan is een elektrische kettingzaag een goede keus, mits u een 230V aansluiting in de buurt hebt. Wanneer u vaker en ook professioneel een kettingzaag gebruikt is het verstandig om te kiezen voor een kettingzaag met benzinemotor, deze is overal en altijd te gebruiken. Voor snoeiwerk op hoogte kunnen wij u de kettingzaag met verstelbare telescoopbuis adviseren, Deze is in ingeschoven toestand ook goed bruikbaar om met rechte rug het boven de grond liggend hout te zagen! Deze (uitschuifbare) kettingzaag is verkrijgbaar in een versie met elektromotor, benzinemotor en zelfs op accu (Flexo Trim lijn, type AAS 2420 Li-24V, werktijd op een volle accu: 60 minuten). Alle Ikra kettingzagen hebben o.a. een kettingrem, een automatisch kettingsmeersysteem, een metalen kransoverbrenging en een professioneel Oregon zwaard.

Ikra geeft op al haar tuingereedschap standaard 2 jaar garantie. Uitgezonderd de nieuwe exclusieve 'Flexo Trim' lijn en het Lamborghini tuingereedschap, hierop geeft Ikra respectievelijk 3 jaar en 5 jaar garantie!

Voor verdere vragen of informatie kunt u contact met ons opnemen via email of telefoon. Graag helpen wij u verder!

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina