Your Title Your Title

Terras en Tuingereedschap

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt en produceert de Duitse firma IKRA kwalitatief hoogwaardig Terras- en Tuingereedschap. IKRA staat voor kwaliteit, individualiteit en flexibiliteit, voeg hierbij een mooi design met aantrekkelijke prijzen en het concept voor het creëren van een tevreden klantenkring is neergezet.

In 1977 werd door de grondlegger van het bedrijf dhr. Reinard H. Jachmann begonnen met de productie van tuingereedschap. Door de jaren heen groeide het bedrijf gestaag, in 1992 werd de productie apart ondergebracht in een eigen productiebedrijf met de naam Mogatec.

Door continue innovatie, productverbetering en het volgen van de vraag uit de markt is een breed en hoogwaardig assortiment tuingereedschap ontstaan. Voor ontwikkeling van de motoren voor het tuingereedschap werd een samenwerkingsverband met de researchafdeling van AEG opgezet.

Enkele cijfers
Inmiddels is er een jaaromzet tuingereedschap van 62 miljoen euro, met een productieaantal van 1,8 miljoen apparaten. 385 personen zijn werkzaam bij IKRA-Mogatec. Inmiddels is ook buiten Europa voet aan wal gezet en is in 2008 in Canada een IKRA vestiging voor het tuingereedschap opgericht onder de naam ‘IKRA Home and Gardentools Inc.’.

Naast de IKRA productlijn is er nu de in 2013 geintroduceerde 'Flexo Trim' lijn.  Deze 'Flexo Trim' lijn kent veel nieuwe producten en dat alles in een compleet nieuwe exclusieve kleurstelling!  Helemaal luxe is de 'LAMBORGHINI' productlijn, niemand minder dan Tonino Lamborghini ontwierp speciaal voor IKRA het tuingereedschap naar Italiaans design. Duitse kwaliteit in een Italiaans jasje, uniek op de markt zoals u zult zien.

Bekijk hier de IKRA-Mogatec bedrijfsfilm en krijg een indruk van de Ikra werkwijze die de kwaliteit en degelijkheid laat zien.

Graag biedt Mulder techniek u via deze webwinkel de mogelijkheid om ook in Nederland van het IKRA tuingereedschap te genieten.