Your Title Your Title

Terras en Tuingereedschap

Ons bedrijf Mulder techniek is via internet actief als dealer met de verkoop en service van IKRA Terras- en Tuingereedschap.

Naast verkoop staat ook de service hoog in het vaandel bij IKRA. Wij willen u als Mulder techniek ook graag deze service bieden. Op al het IKRA Terras- en Tuingereedschap geven wij u namens IKRA standaard 2 jaar garantie, op de in 2013 geintroduceerde 'Flexo Trim' lijn geven wij u standaard 3 jaar garantie. Voor de luxueuze LAMBORGHINI productlijn van IKRA geldt een garantietermijn van 5 jaar! *                    * alleen na productregistratie via serienummer product in onze webshop.

Het afwikkelen van de service en garantie hebben wij in eigen beheer.  Wij hebben de IKRA productkennis in huis en zijn specialist in het repareren van alle soorten tuingereedschap en tuinmachines. Binnen de garantietermijn kunt u na het verkrijgen van een reparatienummer uw product opsturen. Verdere informatie hierover vindt u op de homepage onder de knop ‘Garantie en Service’.

Product en prijs

We hebben de beschikbare Terras- en Tuingereedschappen al groepsgewijs voor u ingedeeld. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Wanneer u gelijktijdig 2 of meer producten bij ons besteld berekenen wij u geen verzendkosten!

Voor eventuele vragen of verdere informatie over het tuingereedschap m.b.t. de producten, accessoires of onderdelen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie over IKRA, ontwerper en fabrikant van Duitse kwaliteitsproducten vindt u onder de knop Over IKRA op de homepage.